2012. december 19.

GLAMOUR Women of the Year

Jövő márciusban a GLAMOUR magazin immár ötödik alkalommal adja át a Women of the Year elismeréseit.

Jövő márciusban a GLAMOUR magazin immár ötödik alkalommal adja át a Women of the Year elismeréseit. A legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket díjazza a magazin egy nagyszabású gála keretében.

Az elmúlt években hazánkban is hagyománnyá vált a Women of the Year díjátadó gála, amely jövő márciusban is díjazza a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket. A legjobb színésznők között az olvasók szavazataiért küzd Kerekes Vica, Kiss Ramóna, Tenki Réka, Tompos Kátya és az Olaszországban élő Osvárt Andrea is.

„Nincsen színész közönség nélkül, ezért ez most nekem nagyon nagy megerősítés. Örülök, hogy a hazámban is követik a pályafutásomat annak ellenére, hogy forgalmazási okok miatt sajnos nem minden filmem jut el kis honomig. Ritkán tudok itthon színházba járni és magyar filmet sem láttam sokat mostanában, de a tehetségekről persze mindig hall az ember. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország színésznői között, egy ilyen fiatal mezőnybe én is bekerültem.” – árulta el Osvárt Andrea.

A legjobb divattervezők közül Benes Anita, Ivanka Katalin, Sarolt, Sármán Nóra és Szegedi Kata esélyes a díjra. Míg a világhírű modelljeink közül Palvin Barbara triplázhat, hiszen már két alkalommal átvehette a Women of the Year díját. Ebben Axente Vanessa, Bogár Niki, Srej Zsófi és Szikszai Johanna akadályozhatja meg, ha elég szavazatot gyűjt. Az énekesnők közül Hien, Palya Bea, Polgár Odett, Radics Gigi és Muri Enikő tehetsége érhet egy GLAMOUR díjat.

„A Glamour jelölés számomra valami olyasféle érzés, amikor éveken át veszel egy magazint, nézed a címlaplányokat, és egyszer csak a neved bekerül abba a magazinba. Amikor megtudtam, hogy jelölt lettem, és láttam a listát, összeszorult a gyomrom, persze jó értelemben. Az, hogy Palya Beával együtt vagyok esélyes a díjra, hihetetlen, de ugyanilyen Odett is, akivel egy korosztály vagyunk, de mégis más zenei palettán mozgunk. Minden jelölttel hatalmas megtiszteltetés egy „csapatba” tartozni, a magazinnak pedig nem tudok elég hálás lenni a jelölésért." – mondta Muri Enikő, a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

Az énekesnők mellett a műsorvezetők közül is biztosan új nyertest avat a magazin. 2013-ban D. Tóth Kriszta (MTV), Iszak Eszter (VIVA TV), Orosz Barbi (TV2), Takács Nóra (life.hu) és Vágó Piros (Class FM) küzd az olvasók szavazataiért. A hölgyek mellett a magazin persze ezúttal sem feledkezett meg az erősebbik nemről. A március 21-i gálán az is kiderül, hogy a Voice Mestereként is látható Caramel, a Carbonfools frontembere, Fehér Balázs, olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron, az X-Faktor győztes Vastag Csaba vagy a fotósként is sikeres Éder Krisztián dobogtatja meg leginkább a női szíveket. „Egy férfi számára talán az egyik legfontosabb visszaigazolás, ha kivívja a nők elismerését, akár a külsőségeket, akár a sikereit tekintve. Előadóként és magánemberként is nagyon jól esik a jelölés, főleg hogy nincs bennem kényszeres megfelelni akarás, egész egyszerűen csak úgy viselkedek, öltözködök és élek, ahogyan az számomra egyébként is természetes.” – vallotta be Éder Krisztián, akinek legutóbb Mainstream című fotókiállítása aratott hatalmas sikert. A hat kategória harminc jelöltjére december 19-től lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.