2012. január 17.

GSK-tendert nyert a Wonderduck

Leszokást segítő készítményt népszerűsített az ügynökség HoReCa és irodaházi POS aktivitás keretében.

Leszokást segítő készítményt népszerűsített az ügynökség HoReCa és irodaházi POS aktivitás keretében.

Tendergyőzelmét követően a GSK dohányzásról való leszokást segítő NiQuitin márkájának kampányán dolgozik a Wonderduck Agency. A brand első hazai HoReCa és irodaházi POS kampányát futtatja, hetven irodaházban és negyven vendéglátó helységben. Az aktivitást rádiószpotokkal is támogatja NiQuitin, ezek a ClassFM-en hallhatóak.

"A brief után mutatott lelkesedés, és a profi prezentáció fontos volt a döntés szempontjából, mint ahogy az is, hogy megértették a fő üzenetet és erre ültettétek rá mindhárom javasolt koncepciót. Ha egy új ügynökség kerül a képbe, mindig lutri a közös munka. A prezentáció mindent elbír, de a szűk keresztmetszet a megvalósítás, főleg ilyen szűkös határidőkkel. Ehhez pedig nem elég egy nyugodt hangú account, fontos hogy mindenki pontosan megértse, mit is szeretnénk, és gyorsan meg is csinálja, de ne alakuljon át az egész futószalag-szerű kreatív-mutálásba, hiszen jöhetnek jó ötletek menet közben is" - indokolta az ügynökségválasztást Hidvégi Áron, a GSK OTC Category Activation Managere.

"Az ügynökség számára igazi győzelem a kampány megszerzése, hiszen több mint négy éve szerettünk volna a GSK-nak dolgozni. Külön kihívást jelentettek a tervezés során, hogy mind az új dohányzástilalmi, mind pedig a gyógyszeripari reklámokat érintő szigorú szabályozásoknak meg kellett felelnünk" - tette hozzá Szabó Edit, a Wonderduck kreatívigazgatója.