2018. február 01.

Globális hálózathoz csatlakozott a Pro/Lawyer Consulting

A jogi kommunikációra specializálódott ügynökség a NEXTLAW Global Public Affairs Network tagja lett.

A jogi kommunikációval foglalkozó Pro/Lawyer Consulting a 100 országban jelen lévő, 60 pr és public affairs céget tömörítő hálózat tagja lett. A NEXTLAW Global Public Affairs Network-öt a világ legnagyobb ügyvédi irodai hálózata, a Dentons hozta létre azzal a céllal, hogy közelebb hozza egymáshoz a jogi, a PR és a PA szakterületeket és az összetett ügyekben történő, sokrétű tanácsadást. Az hálózat tagságát olyan különböző méretű cégek és szervezetek alkotják, amelyek a lobbizás, a PR, a reklám, a grassroots-szervezés, a grass-tops elérés, a közvéleménykutatás, valamint a digitális és közösségi média területén segítik ügyfeleiket a kormányzati politika vagy a közvélemény alakításában.

Bende Máté, a Pro/Lawyer Consulting cégvezetője elmondta: „Büszkék vagyunk, hogy hazai jogi kommunikációs tanácsadóként egy olyan nemzetközi hálózat tagjai lehetünk, mely ilyen közel áll a jogi irodák piacához. Ennek az innovatív platformnak köszönhetően sokkal összetettebb és szélesebb körű szolgáltatást tudunk nyújtani a hazai ügyvédeknek, ügyvédi irodáknak és a jogi piac szereplőinek.”

A korábban létrehozott NEXTLAW Global Referral Network jogi hálózat 2016 októberében indult, globálisan 475 ügyvédi irodát és 25 000 jogászt köt össze, innen fejlődött a Public Affairs hálózat ötlete is.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.