2017. szeptember 06.

Globális márka lett a DeLaVie

A márkastratégia továbbfejlesztésére hazai ügynökséget kértek fel, a KRQ Communicationst.

A „La Boisson DeLaVie” lett a több mint 200 gyártó részvételével megrendezett Dubai Drink Technology Expón a Leginnovatívabb Egészséges Ital kategória első helyezettje. Az alpesi vitaminital ugyancsak elnyerte az 1931-ben alapított, patinás vitaminbevizsgáló intézmény, az Swiss Vitamin Institute (ISV) elismerését is. A néhány hónappal ezelőtti termékdíj volt a mérföldkő a magyar tulajdonosok által alapított Swiss Laboratory Kft. életében, amely megnyitotta a globális piacokat a vitaminital számára.

La Boisson DeLaVie

A márka elsősorban word of mouth marketing megoldásokat használ világszerte. A piaci pozícióinak erősítésére és a kommunikációs stratégiájának továbbfejlesztésére hazai ügynökséget kért fel, a KRQ Communicationst. Az ügynökség feladata, hogy olyan márkaépítési, branded content, PR és influencer marketing megoldásokat fejlesszen ki, elsősorban a digitális platformok számára, amelyek – figyelembe véve a helyi kulturális különbségeket – a világ bármely pontján hatékonyan működnek. A KRQ eddigi tapasztalatai és referenciái alapján nyerte el a megbízást.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.