2013. január 18.

Globális terjeszkedésben a Lewis PR

Az ügynökség bejelentette új, globális terjeszkedési tervét, mely tíz új iroda megnyitását jelenti a következő két évben.

Az ügynökség bejelentette új, globális terjeszkedési tervét, mely tíz új iroda megnyitását jelenti a következő két évben.

A vállalat kiemelt hangsúlyt fektet olyan gyorsan fejlődő régiók bevonására mint Brazília, Oroszország, India és Kína, de a célországok között szerepel Mexikó, Indonézia, Dél-Korea és Törökország is. A legtöbb új iroda megnyitása Ázsia és Latin-Amerika területén várható.

Ezzel párhuzamosan az ügynökség számos más kezdeményezést is indított a globális növekedésért, amelynek részét képezik az akvíziciók, szenior szakemberek folyamatos toborzása, valamint a globális szolgáltatási portfólió bővítése is.

- A gazdasági helyzet egy darabig még biztosan bizonytalan marad, cégünk számára azonban ez a terjeszkedés ideje. Az elmúlt 17 évben folyamatosan növekedtünk, a jelenlegi beruházásokkal pedig ezt a tendenciát szeretnénk megtartani - mondta Chris Lewis, a Lewis PR alapító-vezérigazgatója.

A cég első és legfontosabb célja, hogy a következő két évben megnyissa tíz új irodáját, amelynek első állomása Bangalore. Az indiai város irodája Cijo Mathew vezetésével a vállalat ázsiai-csendes-óceáni pozícióját szeretné megerősíteni, hasonlóan a cég szingapúri, hongkongi és ausztráliai irodáihoz.

- Azokra a piacokra összpontosítunk, amelyekben ügyfeleink a leginkább érdekeltek. Ezért a legtöbb új irodánkat olyan piacokon tervezzük megnyitni, ahol nincs helyi partnerkapcsolatunk más ügynökségekkel. Nem titkolt célunk, hogy nemzetközi szinten vezető szerepet töltsünk be a digitális kommunikációs szolgáltatásokban. Ez a lépés nem csak az ügyfelek számára nyújt kiváló lehetőségeket, de a saját szakembereinknek számára is - mondta Andres Wittermann EMEA és APAC régiókért felelős elnök.

Címkék: lewis terjeszkedés

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

23 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)