2016. augusztus 04.

Grillhősöket keres a SPAR

Az üzletlánc rendhagyó kampánnyal keresi a hétköznapok grillhőseit. A játékba bárki ajánlhatja grillezésben jártas ismerősét, barátját, kollégáját.

"A bulibárók, a sztárcelebek, az ügyletes rosszfiúk és a kabriós királyok ideje lejárt. Idén nyáron már azok a valódi menők, akik hajszárító nélkül csiholják a tüzet a grillezőben, nem füstölnek a szomszéd kertjébe és szuperfinom húsokkal gondoskodnak a kerti parti teljes élelmezéséről. Ők a grillhősök!" - olvasható a SPAR közelményében.

A frissen elindított közösségi játékban végre mindannyian megköszönhetjük saját grillhőseinknek az önfeláldozást, és visszaadhatunk cserébe valamit a megannyi ízletes steakért és flekkenért.

A játék egy ismerősünk nevezésével és három támogató szavazat gyűjtésével kezdődik. A második fordulóban a kampány szintet lép: ekkor a jelöltek már egy feltöltött kampányvideóval versenyezhetnek az ország grillhőse címért. A döntő pedig egy szabadtéri (grill)ügyességi verseny. A teljesítmény értékelése után a SPAR zsűrije osztja ki a fődíjat.

A verseny 600 ezer forint összdíjazású, melyből a jelölők és a jelöltek is részesülnek. Az ajánlásokért ráadásul egyedi tervezésű gyufát és szintén egyedi tervezésű kötényeket is kaphatunk.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

6 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.