2016. december 16.

Gyermekeket segít a Mapei

A vállalat támogatási programjának fókuszában a szociális felelősségvállalás állt.

Társadalmi felelősségvállalási programjának keretében a Mapei Kft. jelentősen hozzájárult Magyarország első akadálymentes edzőterme, a Suhanj! Fitness megépítéséhez.

„Nem csak nagyon megindított, hanem inspirált a Suhanj! Alapítvány tevékenysége. A hatásukra döntöttünk úgy, hogy támogatjuk egy sérült fiú kezelését, valamint megosztjuk vele a mozgás örömét. Zalka Noel a Mapei csapat tagjaként egy speciális kerékpárral, visziklivel teljesítette a 33 kilométeres családi távot a Tour de Zalakaroson” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

Emellett a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályát, a hátrányos helyzetű gyermekeket segítő Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesületet, a Siófoki Kórház Gyermekosztályát, valamint több hátrányos helyzetű iskola mosdójának felújítását támogatta a vállalat.

A Mapei CSR pogramjának további pillérei a tudásmegosztás, a környezet- és egészségbarát termékek, valamint az etikus működés, melyet Üzleti etikai díjjal ismertek el idén.

A vállalat a tervek szerint 2017-ben továbbra is gyermekeket ellátó egészségügyi és oktatási intézményeket támogat szociális felelősségvállalása keretében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.