2017. június 09.

Gyermekotthont támogat a GLAMOUR akciója

Június 10-11-én immár 4. alkalommal rendezi meg ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal a budapesti Fashion Streeten.

Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgál: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött bevételt adományként nyújtja a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.

A GLAMOUR júniusi számában megint arra kérte olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak a Deák Ferenc utca 17. szám alatt felállított pop-up üzletben.

A ruhaneműket egységesen 500 forintos adományért lehet hazavinni, miután a GLAMOUR stylistjai tüzetesen átnézték és rendszerezték őket. A legstílusosabb streetstyle-darabok, a hófehér nyári szettek és a legmenőbb partiruhák beküldőit egy évre elegendő folttisztító termékcsomaggal díjazza a rendezvény támogatója, a Vanish.

„Fontos az akciónk, hiszen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy szezonális ruhatárunkat környezettudatos módon is felfrissíthetjük. Ami neked régi, másnak új – ez a rendezvényünk mottója, amivel az újrahasznosításra szeretnénk buzdítani az olvasóinkat, akik jellemzően trendkövető fiatalok” – mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.