2017. február 16.

Gyógyszercég választotta az Artvertisingot

Az olasz Menarini-csoportot hazánkban képviselő Berlin-Chemie három húzómárkájának vizuális tervezését is a cégre bízta.

A Fastum és a Xilox B2B területre szánt master key visual tervezését, valamint az Espumisan Gyöngy és Max 2017-es TVC tervezését-megvalósítását magában foglaló megbízáscsomagot a Berlin-Chemie által kiírt tender második fordulójában nyerte el az Artvertising-csapat.

„Az elmúlt években nagy rutint szereztünk más, az egészségügy élvonalába tartozó partnerekkel való közös munkákban. Mára jó rálátásunk lett a piac eme szegmensére, amit tendernyerésekkel is egyre gyakrabban igazolunk" – mondta Nagy Gergely, az Artvertising kreatív vezetője.

„Mind a három márka más-más identitással bír, ezeket kellett átadnunk a kreatívokon, ami nagy örömünkre sikerült is” – nyilatkozta az Artvertising vezető grafikusa, Virág Magor, majd hozzátette: Időnként nagyon apró finomságokon múlik egy-egy kreatív sikere. Úgy gondolom, hogy ez az a pont, ahol a kreatív csapatunk egy gondolattal a vetélytársak előtt jár. Látjuk, és összetett koncepcióban mutatjuk meg, mitől különleges egy termék.”

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

17 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)