2017. július 26.

HR-tanácsadóval dolgozik a MITTE

Az együttműködés keretében az ügynökség több országban támogatja a vállalat marketing növekedését.

A stratégia tervezésétől kezdve a márka európai piaci bevezetését támogató kommunikációs kampány megvalósításáig a MITTE felel az amerikai központú Hogan európai kommunikációjáért. A több mint 50 országban jelen lévő vállalat európai szárnyának élére egy magyar szakembert, Fehér Zsoltot választották, az ő irányításával zajlik a terjeszkedés. A vezető 20 éve dolgozik a HR-tanácsadói iparágban, az elmúlt években a cég egyik legnagyobb regionális disztribútora, az Assessment Systems International vezérigazgatója volt.

A MITTE feladata az együttműködés során PR-aktivitások szervezése, disztribútori kommunikáció, stratégiai tanácsadás és social media menedzsment lesz.

„Szeretnénk meggyőzni a nyugat-európai cégvezetőket is arról, hogy technológiánkkal költséghatékony döntéseket hozhatnak a megfelelő HR-stratégia kivitelezéséhez. Az elmúlt években az Assessment Systems több projekten dolgozott együtt a MITTE-vel, ezért választottuk őket a HOGAN európai kommunikációs bevezésének támogatására” – árulta el az együttműködésről Fehér Zsolt.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.