2019. február végén Businessmarketing szakközgazdász és specialista szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet gondozásában, Piskóti István szakvezetésével miskolci és budapesti helyszíneken!

Hogyan lesznek sikeres innovációim? Hogyan biztosítható az ügyfél-orientáltság? Mi a jó belső marketing titka?

Ügyfélelégedettség, lojalitás mérésének és menedzsmentjének módszerei (CSM).

Mennyit ér egy ügyfél, hogyan optimalizáljuk az ügyfélkapcsolatokat? Mi a leghatékonyabb értékesítési módszer? Milyen piaci együttműködések támogatják céljainkat?

Fedezze fel a hírnév, imázs és márkaépítés – ezen belül kiemelten az employer branding – módszereit, a társadalmilag felelős vállalati tevékenység (CSR) megoldásait! marketing-támogatásának módszereit! Sajátítsa el a marketing és alkalmazásainak hagyományos és digitális, online megoldásait!

A businessmarketing specialista diploma megszerzése nem igényel közgazdasági alapdiplomát.

A képzésre cégvezetőket, vállalkozókat, marketinges, értékesítési, kommunikációs vezetőket, menedzsereket, avagy a termelés, SCM, fejlesztés területén dolgozókat is várunk, akik a cég piaci versenyképességéhez, sikeréhez kapnak üzleti stratégiai, operatív és közvetlen módszertani tudást.

Az üzleti, gyakorlati életben is jártas, tapasztalt oktatógárdától, gyakorlati szakemberektől nemcsak tudást, de cégre szabott szakmai segítséget is kaphat!

A képzésre jelentkezés határideje: 2019. február 15.


Gazdasági alapdiplomával rendelkezők jelentkezési lapja és bővebb információ a képzésről itt érhető el!

Bármely képzési területen szerzett alapdiplomával rendelkezők jelentkezési lapja és bővebb információ a képzésről itt érhető el!