2016. április 04.

Hanghibával keresték Istent

A National Geographic Channel többször is megismétli majd Morgan Freeman sorozatának első részét, ezúttal már a jó hangsávval.

Az online és a közösségi médiát is bejárta a kínos baki, ami a National Geographic Channel Médiapiacon is beharangozott új sorozata, az Isten nyomában Morgan Freemannel április 3-ai premierepizódja vetítésén történt. A sorozat első része ugyanis egy későbbi epizód magyar hangsávjával került adásba.

A National Geographic Channel közleménye szerint a külföldről történő műsorszórás miatt a probléma kezelésére az adás ideje alatt nem volt lehetőség. Az epizódot a helyes magyar nyelvű alámondással április 6-án, szerdán 22 órakor láthatják a nézők, valamint több egyéb időpontban a héten, melyekről a csatorna weboldalán tájékozódhatnak. Az epizódot a sorozat következő része előtt, április 10-én, vasárnap 21 órakor is megismétlik.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.