2011. június 21.

Három kategóriában hirdettek győztest Cannesban

Két Grand Prix-t a románok hoztak el, egyet pedig egy ausztrál ügynökség.

Két Grand Prix-t a románok hoztak el, egyet pedig egy ausztrál ügynökség.

Három kategóriában hirdettek győztest az 58. Cannes Lions Kreatívfesztiválon. Két grand prix-t románok hoztak el, míg egyet ausztrálok. Románia eddig még sosem nyert nagydíjat, most viszont rögtön kettőt is elhozott ugyanaz az ügynökség: mind Promo, mind Direkt kategóriában a bukaresti BV McCann Erickson söpörte be a fődíjat a Kandia Dulce számára készített kampányával.

A promóciókat, aktivációkat takaró kategóriában összesen 2125 nevezés érkezett, harmadával több, mint tavaly. Ebből 175 nevezés került rövidlistára, s 55 kapott oroszlánt. A Direkt kategóriában 1859 alkotást neveztek, 29 százalékkal többet mint tavaly. Itt 210 shortlistes volt, amiből 10 aranynak, 15 ezüstnek és 31 bronznak örülhettek. Az év direkt ügynöksége az Oglivy argentin irodája lett.

A PR kategória nagydíját a melbourni Clemenger BBDO iroda hozta el, amely az ausztrál nemzeti bank számára készített kampányt. A kategóriában 819-en indultak, ez 43 százalékos növekedés 2010-hez képest. A 105 rövidlistás közül 10 arany, 13 ezüst, 15 pedig bronz oroszlánt kapott.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

12 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

12 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.