2016. augusztus 11.

Három magyar érem az International Business Awardson

A Noguchi Porter Novelli mindhárom shortlistes pályázata díjazott lett a nemzetközi Stevie Awardson.

A „Szoptató anyukák a McDonald’sban” az Év pr-kampánya problémakezelés kategóriában kapta meg a 30 centiméter magas, márványtalapzaton álló, 24 karátos arannyal borított szobrot. Ugyanezt nyerte ezüstből az Év pr-kampánya kisköltségvetésű program kategóriában az „LG okostelefonja magyar Instagram rekordot állított föl” kampányával. Bronz helyezést és szobrot ért az Év pr-kampánya eseményszervezés kategóriában a „Mályvavirág rákellenes program”.

A Stevie Awards 2002-ben jött létre, hogy növelje a nemzetközi bizalmat az üzleti életben és díjazza a világ legjobb cégeit és marketing- illetve pr-kampányait. A Forbes szerint jelenleg ez a legfontosabb nemzetközi díj, amely egyébként két év óta az IPRA (Nemzetközi PR Szövetség) Oscar-díjának elbírálási folyamatát is lebonyolítja. A díj neve a Stephen (görögül győzelem) becézett alakjából származik. A Noguchi a „Pisti” díjakat Rómában, az október 24-i ünnepélyes díjkiosztón veszi át.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

4 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.