2017. május 15.

Három millió forinttal támogatják a Bátor Tábort

A dm és partnerei egy igazán jó cél érdekében léptek pályára május 6-án.

A dm május 6-án jótékonysági focitornára invitálta partnereit a törökbálinti Arénába, ahol 16 csapat mérkőzött meg egymással. A dm-et három csapat is képviselte a tornán: a dm Központ, a dm Raktár és a dm Hobbi játékosai küzdöttek a jó cél érdekében. A focitorna vendég-csapatai a Henkel Magyarország Kft., a Mediline Kft., a Sofidel Hungary Kft., a Procter & Gamble, az Alveola Kft., a Mediator Group Reklámügynökség, az Unilever Magyarország Kft., a Reckitt Benckiser Magyarország Kft., a Prime Rate Kft., a L’oreal Magyarország Kft., a Nestlé Hungária Kft., a Beiersdorf Kft. és a helyszínt is biztosító az Aréna voltak.

A torna bevételével a Bátor Tábort támogatták a résztvevők, akik a 3 millió forintos adomány által 105 táborozónak napi hatszori egészséges étkezést tudnak nyújtani majd a nyári turnusokban. Az alapítvány küldetése, hogy életeket változtassanak meg, súlyosan beteg gyermekeknek és családtagjaiknak adnak sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Mosolyt csempésznek az arcokra, erőt adnak a küzdelmekhez, a helyszínen a Bátor Tábor munkájába is betekintést nyerhettek a látogatók.

Görgey András, a dm ügyvezetője köszöntötte a jelenlevőket, s elmondta, a dm filozófiájának alapeleme, hogy vállalatként példát szeretne mutatni a környezetének a jó ügyek támogatásával. A 3 millió forintos támogatást jelképesen a focitorna megnyitóján a dm ügyvezetője és Kanyó Roland, a dm marketing és pr-menedzsere adta át Vass Nikolettnek, a Bátor Tábor programvezetőjének.

„A dm partnereit harmadik alkalommal kerestük meg a részvétel lehetőségével, örülünk, hogy ismét nyitottak voltak a kezdeményezésünkre, és közösen hozzá tudunk járulni, hogy a beteg gyermekek az alapítvány táborában különleges élményeket kapjanak” – mondta el Kanyó Roland.