2019. október 04.

Három nap, 11 egészségügyi konferencia, négyezer résztvevő

Több ezer egészségügyi szakember szakmai találkozóhelye lesz 2019. október 7-9. között a Hungaromed a Hungexpo területén.

Az idén második alkalommal rendezik meg a Hungaromed Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást és Konferenciát. A tavalyi tapasztalatokból kiindulva úgy döntöttek a szervezők, hogy a kiállítás mellett erősítenek konferencia fronton: nem csak hogy megnövelik a konferenciák számát, de a Kreditmaraton elnevezésű programkeretén belül lehetőséget nyújtanak az egészségügyi dolgozóknak arra, hogy ingyenesen gyűjthessenek kreditpontokat olyan programokon, amelyeken az adott terület elismert szakembereinek, fejlesztőinek előadásaiból első kézből szerezhetik meg a legfrissebb információkat - írják.

Érdemes végignézni az előadók és a kerekasztal beszélgetések résztvevőinek listáját is. Aki az egészségügyi szakmában érintett, jó eséllyel találkozik több olyan névvel, akit vagy tanulmányaiból ismerhet, vagy hazai és nemzetközi publikációit olvashatta, vagy valamilyen módon befolyásolja saját szakmai életét.

Az egyik legnépszerűbb téma a digitális egészségügy. Annyira, hogy az eredetileg egy naposra tervezett konferencia programját két naposra növelték a szervezők. A keddi nap igazi különlegessége lesz, hogy élő mesterséges intelligencia bemutatón is részt vehetnek a látogatók.

A szervezők azt ígérik, hogy nem csak a szakmaiságra figyelnek, hanem provokatív előadásokra és beszélgetésekre is számítanak, legyen szó egészségpolitikáról a Medicina Fórumon, betegbiztonságról, vagy akár kórház menedzsmentről a stratégiai napon.

Turisztikai programot indít Magyarkanizsa

20 órája

A település a helyi és a magyarországi turistákat célozza meg, és velük szeretné megismertetni a történelmi és természeti kincsekben gazdag vidéket.