2013. március 08.

Hároméves szerződést kötött az Insomnia

Újabb három évre kötelezte el magát az Opel Aftersales az Insomnia mellett. Az autós cég 2011 óta dolgozik az ügynökséggel.

Újabb három évre kötelezte el magát az Opel Aftersales az Insomnia mellett. Az autós cég 2011 óta dolgozik az ügynökséggel, közös munkájuk eredménye egy ezüst Effie-ben is megmutatkozott.

2011-ben az Insomnia tenderen nyerte el az Opel Aftersales kommunikációs megbízását. Az ügynökség teljes körűen látja el a kreatív feladatokat, az évek során számtalan területen népszerűsítették az Opel szervíz szolgáltatásait. Legkiemelkedőbb sikerük a 2011-ben egy ezüst Effie volt, melyet az Opel Szerviz 4+ imagekampánya nyert meg a tartós fogyasztási cikkek kategóriában. 2012 év végén pedig egy rendhagyó pr kampánnyal népszerűsítették a MyOpelService.hu-t, amely a márka legújabb online szervizszolgáltatása.

A közös sikerek alapján idén februárban írták alá az újabb három évre szóló hosszabbítást.

"A szerződéshosszabbításnak manapság minden ügynökség örül. Az, hogy nem egy, nem kettő, hanem rögtön három évet írtunk alá, egyértelműen a kölcsönös bizalom és a minőségi munka eredménye. Nagyon szeretünk az Opelen dolgozni, a márkaszervizek népszerűsítése folyamatos kihívások elé állít bennünket, amit igyekszünk a legjobb tudásunk szerint megoldani." – mondta el Erdős Gergely, az Insomnia ügyvezetője.

Címkék: opel insomnia