2017. augusztus 24.

Háromnapos lesz az idei Országos Marketing Konferencia

Több tartalmat, plusz egy napot és számos újdonságot kínál az érdeklődőknek a 28. Országos Marketing Konferencia, amelyre több, mint 700 résztvevőt várnak.

A Magyar Marketing Szövetség elnöksége a Marketing Döntéshozók Klubjával közösen állította össze az idei, 28. Országos Marketing Konferencia programját. Az érdeklődőket november 15-16-17-én várják, a helyszínt a Park Inn by Radisson Budapest Hotel biztosítja.

A szakmai közönség a konferencián értesülhet a 2018-as év marketing trendjeiről és irányvonalairól. A 15 perces "villám" prezentációkat félórás, inkább edukatív jellegű előadások váltják.

Az első nap marketingstratégia témájú plenáris ülését két terem egészíti ki, a Digitális Marketing (Digital Hack) és a Média/kommunikáció szekciók. A második napon a Marketing Masters Konferencián a megbízói oldal marketingvezetői előadásaik és esettanulmányaik keretében mutatják be a legújabb marketing trendek szakmailag helyes marketing gyakorlatait.

Újdonság, hogy háromnaposra bővül a konferencia, így a harmadik napon az elhangzott előadásokra épülő szakmai workshopokon lehet majd részt venni. A harmadik nap résztvevői létszámát limitálják a szervezők.

 

 

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.