2017. augusztus 24.

Háromnapos lesz az idei Országos Marketing Konferencia

Több tartalmat, plusz egy napot és számos újdonságot kínál az érdeklődőknek a 28. Országos Marketing Konferencia, amelyre több, mint 700 résztvevőt várnak.

A Magyar Marketing Szövetség elnöksége a Marketing Döntéshozók Klubjával közösen állította össze az idei, 28. Országos Marketing Konferencia programját. Az érdeklődőket november 15-16-17-én várják, a helyszínt a Park Inn by Radisson Budapest Hotel biztosítja.

A szakmai közönség a konferencián értesülhet a 2018-as év marketing trendjeiről és irányvonalairól. A 15 perces "villám" prezentációkat félórás, inkább edukatív jellegű előadások váltják.

Az első nap marketingstratégia témájú plenáris ülését két terem egészíti ki, a Digitális Marketing (Digital Hack) és a Média/kommunikáció szekciók. A második napon a Marketing Masters Konferencián a megbízói oldal marketingvezetői előadásaik és esettanulmányaik keretében mutatják be a legújabb marketing trendek szakmailag helyes marketing gyakorlatait.

Újdonság, hogy háromnaposra bővül a konferencia, így a harmadik napon az elhangzott előadásokra épülő szakmai workshopokon lehet majd részt venni. A harmadik nap résztvevői létszámát limitálják a szervezők.

 

 

 

Új ügyfelek a Mindeánál

15 perce

Februártól az Optent, márciustól a sloggit és a Schwarzkopf Professionalt köszönti új megbízói között a közösségimédia ügynökség.