2011. december 08.

Hatan mozdultak rá a 900 MHz-es frekvenciára

A Magyar Telekom például bejelentette, hogy indul, másokról csak sejteni lehet. Pénteken lehet bővebbet tudni.

A Magyar Telekom például bejelentette, hogy indul, másokról csak sejteni lehet. Pénteken lehet bővebbet tudni.

December 8-án 9 és 14 óra között fogadta a pályázatokat a 900 Mhz-es sáv árverésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A hatóság közlése szerint a megadott határidőig hat jelentkezés érkezett.

Az árverés következő lépéseként pénteken délelőtt a hatóság képviselői közjegyző jelenlétében bontják fel a benyújtott dokumentumokat. Az NMHH ezt követően hozza nyilvánosságra honlapján a jelentkezők névsorát.

Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy a Magyar Telekom pályázott, mivel a cég közleményt adott ki erről. Emellett a Napi Gazdaság értesülése szerint a Magyar Posta, a Magyar Villamos Művek és Magyar Fejlesztési Bank konzorciuma is indul a tenderen. Az Index úgy tudja, hogy a Vodafone indul a frekvenciáért, a UPC nem, az Invitel pedig nem kommentálja a szerepvállalását az árverés lezárásááig.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.