2013. november 05.

Határidőt hosszabbít Az Év Honlapja

November 13-ig várják a szervezők a pályázatokat.

November 13-ig várják a szervezők a pályázatokat.

November 13-áig meghosszabbították a nevezési határidőt Az Év Honlapja verseny szervezői. A versenyt idén is a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat közösen jegyzi. Tart még a közönségszavazás is: november 27-ig a verseny Facebook-oldalán nyilváníthatnak véleményt az érdeklődők.

„Az online marketing olyan, mint a vadnyugat: végtelen lehetőségek és hatalmas nyitott tér jellemzi pár szabállyal, amit érdemes betartani!” – mondta egyik kedvenc íróm. Nos, ezzel egyetértve, sőt ezeket a lehetőségeket támogatva Az Év Honlapja pályázat szervezői és a zsűritagok úgy döntöttek újabb két hetet kapnak azok, akiknek a hosszúhétvége miatt esetleg még nem sikerült nevezni a pályázaton" - nyilatkozta Varga István, a verseny megálmodója.

A 2013. november 4-ei díjátadónak tavalyhoz hasonlóan a Hotel Helia gálaterme ad otthont. Az Év Honlapja záró eseményét most is megelőzi egy szakmai délután, melynek keretében a szervezők a Digital Hack konferencia folyatatásaként, Mini Digi néven kínálnak tartalmakat az érdeklődőknek.