2013. december 11.

Határt lépő telkó-pénzek

Szerény növekedést követően idén már kettessel kezdődik a távközlési szolgáltatók forgalmának összege. Dollárban. És a szám mögött 15 nulla lesz.

Szerény növekedést követően idén már kettessel kezdődik a távközlési szolgáltatók forgalmának összege. Dollárban. És a szám mögött 15 nulla lesz.

Az Infonetics Research számai alapján ez némi emelkedés egy esztendővel korábbi prognózisukhoz képest; akkor még 1900 milliárd dolláros summa szerepelt 2012-re szóló jóslatként.

A hat százalékosra becsült emelkedés motorjai továbbra is a BRIC-országok (azaz Brazília, Oroszország, India és Kína). Arra már nem tér ki az elemzés, hogy ebben az államcsoportban mekkora lesz a bővülés, de kitartanak azon korábbi előrejelzésük mellett, hogy 2012 és 2017 között átlagosan évi két százalékos bővüléssel számolhat a szektor.

A társaság a jövőbeni kilátásokra nézve kedvező előjelnek nevezi, hogy az európai piac öt nagy szereplője – a Deutsche Telekom, az Orange, a Telecom Italia, a Telefónica és a Vodafone – növeli befektetéseit. Ennek ellenére azzal számolnak, hogy az Ázsiát és a Csendes-óceán térségét magában foglaló zóna lesz 2017-re a legnagyobb forgalmú telkó-régió.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

19 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.