2014. október 14.

Hatékony kampányok a Drehertől

A sörgyár két márkájának kampánya is rövidlistára került az Effie-n – az Aranypéntek akár triplázhat is.

A sörgyár két márkájának kampánya is rövidlistára került az Effie-n – az Aranypéntek akár triplázhat is.

Esély van rá, hogy az Arany Ászok Aranypéntek kampánya harmadszor is dobogóra kerül a reklámhatékonysági versenyen, hiszen idén is szerepel az Effie shortlistjén. A 2012-ben és 2013-ban az Élelmiszer/alkoholos italok mezőnyében aranyérmes program immár a Hosszú távú hatékonyság kategóriában pályázhat a legjobb címre.

„A három év alatt évtizedes eladási és részvételi rekordok dőltek meg, az Aranypéntek mémmé vált, az Üvegtigris világába helyezett reklámfilmeket több mint 230 ezren tekintették meg a YouTube-on, az Arany Ászok pedig a csapolt sörök piacán már az első szezonban az élre ugrott, és ezt a pozícióját nemcsak sikerült megőriznie, hanem folyamatosan növelte a részesedését. Kétségkívül nagy ajándék egy ügynökség számára, ha a kommunikációs célokat évről-évre kiterjesztve, a platformokat esztendőről esztendőre fejlesztve dolgozhat egy márkán” – hangsúlyozta a kampányt a Dreher Sörgyárak Zrt. számára lebonyolító HTX Advertising & Event ügyvezető igazgatója, Hajnal Tamás.

Az ügynökség a Dreher Sörgyárak másik brandjének idei aktivitásával is versenyez az Effie mezőnyben: a Horeca csatornában indított Kőbányai Négyután programnak köszönhetően a márka átvette a vezetést a legnagyobb versenytársától a célzott régióban. A kampány arca Nagy Feró lett, aki valamennyi hirdetési felületen a munka utáni sörözés hiteles képviselőjeként jelenik meg.

„Aktivitásaink – köztük a shortlistre került kampány – eredményeként a Kőbányai mára egyértelműen Kelet-Magyarország vezető sörmárkája lett, amit független piackutatói eredmények támasztanak alá” – mondta Lenti Orsolya, a Kőbányai márkamenedzsere.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.