2017. március 02.

Hatmillió dollárt kapott a Cordial

Az applikációkban és weboldalakon mutatott felhasználói viselkedést elemző, valamint személyre szabott emaileket támogató szoftver fejlesztője az Upfront Ventures-től kapott befektetést.

A San Diego-i cég „gépi tanulással támogatott adaptív üzenetküldő platformját” már több mint száz partnerük használja a kereskedelem, e-kereskedelem, média és játékfejlesztés területén. Az Amazon Web Services-re és az Elastic Search-re építő felhőtechnológia megérti és előrejelzi a fogyasztók viselkedését az internethez kapcsolt eszközök széles skáláján, beleértve a Google Home-ot és az Amazon Echot is. Ez a hirdetők számára lehetővé teszi a személyre szabott üzenetek megfogalmazását, míg a felhasználók számára lehetőséget nyújt adataik ellenőrzés alatt tartására. A legnagyobb kihívást egyelőre a cég megoldásának integrálása jelenti a partnerek üzenetküldő rendszereibe.

(Forrás: MediaPost)

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.