2017. július 25.

Hátrányos helyzetű fiatalok a Duna Arénában

Csaknem 30 gyermek tapasztalhatta meg a Duna Aréna magával ragadó atmoszféráját az Antenna Hungária és a Jövő Uniója Alapítványhoz tartozó Őrangyalok Ligája jóvoltából.

Az Antenna Hungária már számos alkalommal szervezett programokat hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek. A vállalat jóvoltából július 25-én 29 nehéz sorsú gyermek lehetett részese Magyarország története eddigi legnagyobb sporteseményének: kedden a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény lakói a délelőtti úszás előfutamok megtekintése után egy kétéltű buszon felfedezték Budapestet földön és vízben is.

A program célja a sport szeretetére nevelés mellett természetesen a gyerekek egy napjának szebbé és boldogabbá tétele volt.

„Az Antenna Hungária minden lehetőséget megragad arra, hogy támogassa a fiatalokat, a fiatal generációt. Mi sem mutatja jobban elköteleződésünket, minthogy a mai napon csaknem 30 gyermeknek tettük lehetővé, hogy részt vehessen Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményén és megtapasztalhassa azt a csodálatos közeget, ami belengi a Duna Arénát. Vállalatunk hisz abban, hogy az egészséges életmód és a sportolás, a sportok szeretetének elültetése már fiatal korban kell, hogy elkezdődjön. Mindemellett a jelen csillagait sem lehet szó nélkül hagyni. Az Antenna Hungária két fiatal úszó: Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás eddigi példaértékű eredményeit szeretné segíteni, ezért az év végéig tartó együttműködést kötöttünk velük” - tette hozzá Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Simonidesz Csaba, a Jövő Uniója Alapítvány elnöke elmondta, hogy rendkívül örültek a lehetőségnek: „Rengeteg megkeresés érkezik hozzánk, melyek között gyakran szerepelnek a világbajnoksággal kapcsolatos kívánságok is. Talán ma Magyarországon nincs is olyan ember, aki ne szeretne részese lenni ennek a világra szóló eseménynek. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Antenna Hungária jóvoltából lehetőségünk volt szebbé tenni 29 gyermek napját.”

Az első GDPR bírság háttere

6 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.