2017. április 05.

Hazai designer divatmárka az Artvertisingnál

A NON+ őket bízta meg a márka információs csatornáinak kezelésével.

A PR-t, a salest, a nyomtatott és online sajtó megjelenéseket, valamint a közösségi felületek managelését is magában foglaló komplett márkastratégia-tervezést lefedő megbízáscsomagról Kiss Sarolta, a NON+ alapítója és vezetője nyilatkozott: "Minden sikeres cég életében eljön a pillanat, amikor bizonyos feladatokat profikra kell bízni a további fejlődés érdekében. Az Artvertising csapatának márkaépítésben és kommunikációban való jártassága megadta azt a nyugodt, biztos hátteret, amellyel még tovább fejleszthetjük a NON+ brandet. Jó érzés úgy leülni a tervezőasztalhoz, hogy tudom, olyan csapat áll mögöttünk, akikkel egy pillanat alatt közös nevezőre kerültünk. Értik a márka filozófiát és tényleg mindenben számíthatok rájuk, kedvesek és vérprofik."

"Nagyon örültünk a felkérésnek. Egy szakmai szempontból is izgalmas ügyfelet üdvözölhetünk a NON+-ban. A divat, mint művészeti ág iránti érdeklődés mindig is az Artvertising-féle gondolkodásmód szerves része volt, így egy ismerős területen tehetjük meg azt, amiben a legjobbak vagyunk: egy márka új szintre emelését" – mondta Nagy Gergely, a projekt koordinátora.

„Széndobálókat” keres a Heineken

9 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.