2017. április 05.

Hazai designer divatmárka az Artvertisingnál

A NON+ őket bízta meg a márka információs csatornáinak kezelésével.

A PR-t, a salest, a nyomtatott és online sajtó megjelenéseket, valamint a közösségi felületek managelését is magában foglaló komplett márkastratégia-tervezést lefedő megbízáscsomagról Kiss Sarolta, a NON+ alapítója és vezetője nyilatkozott: "Minden sikeres cég életében eljön a pillanat, amikor bizonyos feladatokat profikra kell bízni a további fejlődés érdekében. Az Artvertising csapatának márkaépítésben és kommunikációban való jártassága megadta azt a nyugodt, biztos hátteret, amellyel még tovább fejleszthetjük a NON+ brandet. Jó érzés úgy leülni a tervezőasztalhoz, hogy tudom, olyan csapat áll mögöttünk, akikkel egy pillanat alatt közös nevezőre kerültünk. Értik a márka filozófiát és tényleg mindenben számíthatok rájuk, kedvesek és vérprofik."

"Nagyon örültünk a felkérésnek. Egy szakmai szempontból is izgalmas ügyfelet üdvözölhetünk a NON+-ban. A divat, mint művészeti ág iránti érdeklődés mindig is az Artvertising-féle gondolkodásmód szerves része volt, így egy ismerős területen tehetjük meg azt, amiben a legjobbak vagyunk: egy márka új szintre emelését" – mondta Nagy Gergely, a projekt koordinátora.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.