2016. október 18.

Hazai sztár a Story új reklámfilmjében

A héten debütált a Story Magazin legújabb TV reklámja. A két változatban leforgatott, egy hónap alatt elkészült, 20 másodperces szpothoz az Artvertising a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábort szerződtette.

A komoly költségvetéssel megtámogatott, az ELTE Egyetemi Könyvtárának dísztermében forgatott reklámfilm a Story elsődleges marketinganyagaként a tervek szerint legalább két évig lesz a magazin legfőbb marketing anyaga.

A szakmában, hasonló szerepvállalások után időnként hallani a kritikát, hogy az adott színész „eladja” magát. Nos, én nem így gondolom: legyen szó reklámfilmről, vagy A dzsungel könyvéről, egy karakter megformálása mindig színészi feladat, ami annyit ér, amennyi munkát beletesz az adott művész. Ugyanez igaz az elkészült produkcióra is. Nincsenek kategóriák, csak minőségi vagy kontár munka

– mondta Reviczky Gábor a reklámfilm forgatása kapcsán.

„Olyan színészt akartunk szerződtetni, akinek a neve egyet jelent a minőségi szórakoztatással. Gábor telitalálat volt. Ő egy vérprofi, többszörösen kitüntetett legenda, akinél jobbat nem is találhattunk a szerepre. Megtiszteltetés volt a közös munka” – nyilatkozta Nagy Gergely, az Artvertising vezetője a reklámfilm premierje után.

A Story Magazin májusban kinevezett főszerkesztőjével, Kolossváry Balázzsal többek között az új kampányról is beszélgettünk a Médiapiac napokban megjelent, 2016/9-10. számában.