2020. május 22.

Hazánk legnagyobb YouTube portfóliója jött létre

Közös együttműködésbe kezd a Star Network és a 4Kids Network. A szoros együttműködés középpontjában az értékesítés és a rendezvényszervezés áll.

2020 első negyedévében született meg a döntés, miszerint a Star Network és a 4Kids Network szorosabb együttműködésbe lépnek egymással. A tulajdoni viszonyokat nem érintő stratégiai partnerségnek köszönhetően hazánk legnagyobb elérésű YouTube portfóliója jött létre. A két cég együtt 170 csatornát üzemeltet, több mint 40.000 videót kezel, s összesen több mint 2,5 millió felhasználót érnek el. A tartalmak között megtalálhatóak előadók, zenészek, gamerek, vloggerek, humoristák és gyerekeknek szóló tartalmak is.

A két cég összefogása által egyedülálló módon tudják a hirdetők elérni a különböző korosztályokat, különös tekintettel a gyerekeknek és a szüleiknek szóló tartalmakat, illetve a zenészek/zenekarok és más szórakoztató, influencer youtube csatornákat. A közös oldalkezelések segítik az általános és direkt hirdetéseket az online térben , de fókuszban van az offline terület is. A pandémiás helyzet lecsengése után közös rendezvényekre lehet számítani, ahol a széleskörű programok mellett a rajongók találkozhatnak kedvenc influencereikkel, de a merchandise értékesítésére is vannak már elképzelések - írják.

„Fontosnak tartom, hogy létrejöhetett ez az együttműködés - fogalmaz Pintér Róbert a 4Kids Network vezetője. - Különös tekintettel arra, hogy a gyermekeknek szóló tartalmaink ezáltal jobban a fokuszba kerülhetnek, így nagyobb figyelmet, és elismerést kapva mind a felhasználók mind a hirdetők körében.”

„Nagyon örülök a 4Kids-el való közös munkának, hiszen ezzel jelentősen növelni tudtuk elérésünket, így megrendelőink számára kibővített szolgáltatást tudunk nyújtani, új területeken tudunk megjelenni” – tette hozzá Farkas Dániel, a Star Network szakmai vezetője.

Kutatást készített az IKEA

1 napja

A magyarok 61 százaléka szerint a magáncégeknek aktív szerepet kell vállalniuk a zöld megújulás népszerűsítésében.