2017. június 07.

Heidi Klum a Lidl új partnere

A Lidl ezzel a divatkampánnyal felértékeli ruházati kínálatát a vásárlók számára, emellett sokszínűséget és divatos újdonságokat ajánl.

A Lidl vásárlói az év végén találkozhatnak majd az exkluzív kínálattal. „Remélem, hogy tetszeni fog a Lidl számára létrehozott kollekcióm. Nagy örömet jelentett számomra ez a munka... Hozzám hasonlóan a Lidl is komoly igényt támaszt a szuper áron elérhető jó minőségű termékek iránt. Hiszen a divatnak örömet kell jelentenie, és ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni!” – mondta Heidi Klum az együttműködés bejelentésekor.

A divatkampány tartós lendületét a „Lidl divathét” adja: ez egy hosszú távra tervezett értékesítési platform, amelyen a Lidl globális divatkínálatát prezentálja. A „Lidl divathét” évente többször, nemzetközi szinten minden Lidl áruházban megrendezésre kerül. A kiskereskedelmi egységekben kizárólag ezekben a heteken kerül sor a divatkollekció bemutatására. A kezdő lépést Heidi Klum teszi meg.

„Heidi tökéletes inspirációs forrást jelent. Otthonosan mozog a divatvilág nagyvárosaiban, energiát és életörömet sugároz, emellett megmaradt természetesnek. Heidi a megfelelő ember a Lidl és vásárlóink számára!” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője. „Nagyon örülünk, hogy a „Lidl divathét” keretében elsőként mutathatjuk be Heidi kollekcióját.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.