2016. október 24.

Hét díjat nyert az Uniomedia

A PR ügynökség minden shortlist-es munkáját díjazta ezzel az idei Effie szakmai zsűrije.

Az Uniomedia három ügyfélnek (a Telekomnak, a Sanofinak és az Unilever Domestos márkájának) készített kampánya kapott összesen hét díjat az idei Effie-n.

A most díjazott kampányok az év során sikeresen szerepeltek több hazai és nemzetközi versenyen, így a Kreatív Content Mareting Award-ján és az IPRA-n is. A kreatív kampányok hatékonyságát értékelő Effie-n évről évre több díjat nyer a kreatív PR.

„Az Effie a kampányok hatékonyságát hivatott értékelni, a hét díj ezért egyértelműen annak a szemléletnek a szakmai elismerése, amelyet az Uniomediánál a kezdetektől képviselünk: egy kreatív PR kampány nem csak költséghatékony, de az eredménye jól mérhető, a PR vezérelt integrált kommunikáció hatékonyságát pedig ma már nem lehet megkérdőjelezni” – mondta Balatoni Zsófia, az Uniomedia társalapító ügyvezető igazgatója.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

8 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.