2014. november 10.

Hetedszerre adják át a CSR Hungary díjakat

November 29-én derül fény a nyertesek kilétére. A díjazottak a vállalkozások széles spektrumából kerültek ki.

November 29-én derül fény a nyertesek kilétére. A díjazottak a vállalkozások széles spektrumából kerültek ki.

A CSR Hungary Díj egy alulról építkező kezdeményezés, mely kommunikációval és kapcsolatrendszerével támogatja a legjobbakat. A legjobbakat, akik ugyancsak alulról jövő kezdeményezéseikkel támogatják saját közösségüket. A pályázók már túljutottak a tanúsítási folyamaton. A nyertesek között önkormányzati cég, KKV, családi vállalkozás, nagyvállalat is található. A díjazottak kilétére az ünnepélyes átadón derül fény 2014. november 29-én, a Budapest Music Centerben. A rendezvényre belépőt itt lehet igényelni.

A szervezők karácsony közeledtével, partnereikkel évek óta alapélelmiszerekkel, alaptermékekkel támogatják a kistelepüléseket. Ezt a hagyományt idén is szeretnék folytatni. A kezdeményezéshez a díjátadón is lehet majd csatlakozni.

(A szerdai CSR Hungary konferenciára pedig ma éjfélig lehet regisztrálni, itt.)

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.