2010. július 29.

Homokban futottak a Glamour olvasói

A Glamour magazin a tűsarkú futóverseny után most a homokban futás „élményét” nyújtotta olvasóinak és a megjelent celebeknek.

A Glamour magazin a tűsarkú futóverseny után most a homokban futás „élményét” nyújtotta olvasóinak. A siófoki Coke Clubban közel száz olvasó és celebek is eredményesen teljesítették a feladatot.

A szeles idő ellenére több százan voltak kíváncsiak a Glamour Beach Run versenyre. A homokban futást Csányi Anna nyerte meg, aki 100 000 Ft költőpénzt kapott a Glamourtól, a legtrendibb beach ruha tulajdonosa Imedeen ajándékcsomaggal lett gazdagabb, valamint a Coke Club jóvoltából egy egész napos VIP belépőt nyert a legkreatívabb öltözet.

Az egész napon át tartó Beach Party egyik legizgalmasabb programja a hulahoppverseny volt. A versenyzőknek először egy karikával, majd - kétpercenként súlyosbítva a feladatot - 2,3 végül 4 karikával kellett megküzdeniük. A döntőbe került hölgyek közül Aradi Mónika lett az első, aki 4 karikával hulahoppozott. Ennél a versenyszámnál is díjazták a legtrendibb és legötletesebb beach ruhákat.

A Beach Party résztvevői a Glamour stílus-sarokban pihenhettek, ahol az Imedeen ingyenes bőrtesztjén vehettek részt, megkóstolhatták a 7és17 fogyókúrás italporokat, a Glamour stylistjai stílustanácsadásban részesítették őket, aki akart, sminkeltethetett az esti partira is. Horváth Éva, Peller Mariann és Zimány Linda is rajthoz állt a nem mindennapi futóversenyén. Az eseményt direkt beharangozó hirdetések, és erős online kampány támogatta.

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.