2010. július 29.

Homokban futottak a Glamour olvasói

A Glamour magazin a tűsarkú futóverseny után most a homokban futás „élményét” nyújtotta olvasóinak és a megjelent celebeknek.

A Glamour magazin a tűsarkú futóverseny után most a homokban futás „élményét” nyújtotta olvasóinak. A siófoki Coke Clubban közel száz olvasó és celebek is eredményesen teljesítették a feladatot.

A szeles idő ellenére több százan voltak kíváncsiak a Glamour Beach Run versenyre. A homokban futást Csányi Anna nyerte meg, aki 100 000 Ft költőpénzt kapott a Glamourtól, a legtrendibb beach ruha tulajdonosa Imedeen ajándékcsomaggal lett gazdagabb, valamint a Coke Club jóvoltából egy egész napos VIP belépőt nyert a legkreatívabb öltözet.

Az egész napon át tartó Beach Party egyik legizgalmasabb programja a hulahoppverseny volt. A versenyzőknek először egy karikával, majd - kétpercenként súlyosbítva a feladatot - 2,3 végül 4 karikával kellett megküzdeniük. A döntőbe került hölgyek közül Aradi Mónika lett az első, aki 4 karikával hulahoppozott. Ennél a versenyszámnál is díjazták a legtrendibb és legötletesebb beach ruhákat.

A Beach Party résztvevői a Glamour stílus-sarokban pihenhettek, ahol az Imedeen ingyenes bőrtesztjén vehettek részt, megkóstolhatták a 7és17 fogyókúrás italporokat, a Glamour stylistjai stílustanácsadásban részesítették őket, aki akart, sminkeltethetett az esti partira is. Horváth Éva, Peller Mariann és Zimány Linda is rajthoz állt a nem mindennapi futóversenyén. Az eseményt direkt beharangozó hirdetések, és erős online kampány támogatta.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.