2014. október 30.

Hosszabbít „Az Év Honlapja”

Már eddig is számos erős nevezés érkezett, de a nagy érdeklődésre való tekintettel november 10-éig meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

Már eddig is számos erős nevezés érkezett, de a nagy érdeklődésre való tekintettel november 10-éig meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

„A marketinget megtanulni napok kérdése. Mesterévé válni - egy életen át tart. – mondta Philip Kotler, a szakma egyik legnagyobbja. „Az Év Honlapja” pályázat már 13. éve azért létezik, hogy a hazai digitális marketing szemléletet megváltoztassa, átformálja, új irányokat mutasson azoknak a szakembereknek, akik ezen a pályán dolgoznak. Rengeteg lehetőség rejlik benne, amit a vállalkozások még nem mernek elhinni. Kétség sem fér hozzá, hogy vannak, akik már elindultak az úton, ezt évről-évre a pályázatokból látjuk" – nyilatkozta Varga István, a pályázat alapítója.

„Az Év Honlapja” zsűrije október elején már megtartotta első ülését, melyen a tagok nagy örömmel vették, hogy a nevezések idén is rendkívül jó minőségűek és egyetértettek abban, hogy most is nagy munka lesz kiválasztani a legjobbakat. A szakmai szempontok nem változtak: dizájn, impresszió, innovativitás, interaktivitás, navigáció, reszponzivitás és a kategóriának megfelelő tartalom az, amit szem előtt tartanak az értékelésekkor.

A pályázatokat a nagy érdeklődésre és a hosszú hétvége miatti kiesésre hivatkozva meghosszabbított határidővel, 2014. november 10-ig várják a szervezők. A közönségszavazásnak sincs vége, a pályázat indulásától egészen 2014. november 19-ig bárki kifejezheti szimpátiáját egy-egy honlap iránt a pályázat Facebook oldalán.

Az Ifjúsági kategóriát idén is a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Kereskedelem és Marketing szakos hallgatói értékelik majd, ezzel biztosítva teret a következő generáció online marketingeseinek is.

A díjátadónak 2014. december 3-án a megszokott helyszín, a Hotel Hélia gálaterme ad otthont, ahol 2014 legjobb pályázatai kerülnek majd díjazásra.

Bővebb információ: http://www.azevhonlapja.hu