2011. december 09.

Hosszabbít a Bajnokok Ligájával a Ford

Immár húsz éve partnere a focis sorozatnak az autógyár, most 2015-ig hosszabbítanak.

Immár húsz éve partnere a focis sorozatnak az autógyár, most 2015-ig hosszabbítanak.

2015. júniusáig meghosszabbította szponzori szerződését a Ford az UEFA Bajnokok Ligája sorozatával. A cég immár húsz éve partnere és autószállítója a focis kupasorozatnak. Az új szerződés egyik jelentős eleme, hogy a Ford erősíti a közösségi médiás jelenlétét, ez részévé válik a BL-partnerségnek is. A 2012-es müncheni döntőben szintén maghatározó szerepet kap az autógyártó, amely többek között egyedi felszereltségű Champion-szériás modelleket dob piacra. A játékosok szállítására használt 200 jármű a közösségi médiát felhasználva talál majd gazdára.

"A három további évre szóló új megállapodás jól mutatja, milyen fontosnak érezzük ezt a partneri kapcsolatot. Egy olyan világvállalat számára, mint amilyen a miénk, az UEFA Bajnokok Ligája ideális terep arra, hogy bizonyos közös értékek mentén emberek millióival kerüljünk kapcsolata. Ez a legjobbak legjobbjainak legfontosabb színpada – ezért akar a Ford is részese lenni ennek a sorozatnak" - indokolta a hosszabbítást Stephen Odell, a Ford Európa elnök-vezérigazgatója.

A 2010-2011-es Bajnokok Ligája több mint 500 millió nézőt vonzott Európában, 230 milliót Amerikában,190 milliót Afrikában és több mint 130 milliót Ázsiában. A közvetítés több mint 100 ezer órányi műsoridőt tett ki világviszonylatban. A legutóbbi döntőt 178,7 millióan látták, ami nemcsak a bajnokság eddig mért legmagasabb nézőszáma volt, de az idei év legnézettebb sporteseményévé is tette a BL finálét.

Petíciót indítottak a civilek

1 napja

Tiszta levegőt a Duna-partokon is: radikálisan csökkentsék a hajóforgalom okozta levegő- és zajszennyezést! címmel indít kampányt a Levegő Munkacsoport és az aHang.