2011. december 09.

Hosszabbít a Bajnokok Ligájával a Ford

Immár húsz éve partnere a focis sorozatnak az autógyár, most 2015-ig hosszabbítanak.

Immár húsz éve partnere a focis sorozatnak az autógyár, most 2015-ig hosszabbítanak.

2015. júniusáig meghosszabbította szponzori szerződését a Ford az UEFA Bajnokok Ligája sorozatával. A cég immár húsz éve partnere és autószállítója a focis kupasorozatnak. Az új szerződés egyik jelentős eleme, hogy a Ford erősíti a közösségi médiás jelenlétét, ez részévé válik a BL-partnerségnek is. A 2012-es müncheni döntőben szintén maghatározó szerepet kap az autógyártó, amely többek között egyedi felszereltségű Champion-szériás modelleket dob piacra. A játékosok szállítására használt 200 jármű a közösségi médiát felhasználva talál majd gazdára.

"A három további évre szóló új megállapodás jól mutatja, milyen fontosnak érezzük ezt a partneri kapcsolatot. Egy olyan világvállalat számára, mint amilyen a miénk, az UEFA Bajnokok Ligája ideális terep arra, hogy bizonyos közös értékek mentén emberek millióival kerüljünk kapcsolata. Ez a legjobbak legjobbjainak legfontosabb színpada – ezért akar a Ford is részese lenni ennek a sorozatnak" - indokolta a hosszabbítást Stephen Odell, a Ford Európa elnök-vezérigazgatója.

A 2010-2011-es Bajnokok Ligája több mint 500 millió nézőt vonzott Európában, 230 milliót Amerikában,190 milliót Afrikában és több mint 130 milliót Ázsiában. A közvetítés több mint 100 ezer órányi műsoridőt tett ki világviszonylatban. A legutóbbi döntőt 178,7 millióan látták, ami nemcsak a bajnokság eddig mért legmagasabb nézőszáma volt, de az idei év legnézettebb sporteseményévé is tette a BL finálét.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

13 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.