2012. szeptember 06.

Hosszabbít a Golden Dove

Emellett direct mail különdíjat is osztanak a versenyen.

Emellett direct mail különdíjat is osztanak a versenyen.

Szeptember 11-ig meghosszabbította nevezési határidejét a Golden Dove direktmarketing-verseny. További újdonság, hogy a Mobilmarketing tagozat Best Mobile Solution különdíja mellett a Magyar Posta is jegyez egy különdíjat, mellyel a legjobb direct mail megoldást díjazza - közölte a versenyt jegyző Direkt és Interaktív Marketing Szövetség.

A versenyre 2011. január 1-je és 2012. június 30-a között megvalósult, direkt kommunikációt alkalmazó kampányokkal lehet pályázni FMCG, autó- pénzügyi és nonprofit szektor, telekom/IT/közmű, valamint életmód és kultúra kategóriákban.

A díjátadóra szeptember 20-án, a ReklámFeszt keretei között kerül sor. Elsőként a call center hangszépségverseny győztesét, majd a Golden Dove kategória-győzteseit hirdetik ki. A díjátadót követően Tóth Vera ad koncertet. A győztesek Takács Mari feszített vászonra, akril technikával készült képeit kapják, amelyek témájukban az egyes kategóriákhoz illeszkednek.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.