2017. október 18.

Hosszabbít a MOL-Pick Szeged és a Toyota

Egyúttal átadásra került a csapat rendelkezésére bocsátott 19 környezetbarát hibrid Toyota RAV4 modell is.

A Toyota hazai vezérképviselete 2011 ősze óta támogatja a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatot. A Toyota az idei évben 19 hibrid Toyota RAV4 crossovert bocsát az nemzetközi szinten is egyik legsikeresebb hazai kézilabdacsapat rendelkezésére.

Toyota RAV4 crossover

„Az elmúlt hat év folytatásaként örömmel hosszabbítjuk meg együttműködésünket a hazai és nemzetközi porondon egyaránt rendkívül sikeres MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapattal. Kiemelten fontos számunkra, hogy a sportélet támogatásával széles generációkat inspiráljunk az aktív életmódra, miközben a tény, hogy ilyen kiváló teljesítményt nyújtó sportolók Toyotát használnak a mindennapokban, hazai márkamegítélésünkre is érezhetően kedvező hatással van. Éppen ezért különösen fontos számunkra, hogy idei évben először a csapat rendelkezésére bocsátott kontingens teljes egésze környezetbarát hibrid modellekből áll, amelynek révén a játékosok példaképként újabb fontos üzenetet hordozhatnak a közösség számára. Bízunk benne, hogy az évek óta a világ legnépszerűbb crossoverének bizonyuló Toyota RAV4 hibrid változata a csapattagok megelégedésére szolgál majd, és bízunk benne hogy az előttünk álló időszakban újabb közös sikereket érhetünk majd el a sport és üzleti élet területén egyaránt” - fogalmaz László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója.

MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapat

„Megnyugtató érzés számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb, és nem utolsósorban legzöldebb, a társadalmi felelősségvállalás iránt talán leginkább elkötelezett autógyártójának támogatását. A Toyotának köszönhetően évek óta kiváló minőségű, rendkívül megbízható autókat használhatunk nap, mint nap. A mai napon átvett környezetbarát, hibrid RAV4 modellek pedig további motivációt jelenthetnek játékosainknak, aminek különös aktualitást ad az idei év első, e hét szombaton esedékes MOL-PICK SZEGED – TELEKOM VESZPRÉM rangadója” - teszi hozzá Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézlabda Zrt. Igazgatóságának elnöke.