2013. április 12.

Hosszabbított a Lidl és a Carbon Group

A 2012-ben közösen fejlesztett Értéket őrzünk munkacímű kampányt folytatta idén tavasszal a Lidl és a márkakommunikációs partnere.

A 2012-ben közösen fejlesztett Értéket őrzünk munkacímű kampányt folytatta idén tavasszal a Lidl és márkakommunikációs partnere, a Carbon Group Communication.

A kutatások alapján az idei év tavaszán a minőségellenőrzésre került a hangsúly. Az idén tavaszi négy kampányfilm alapanyaga nagyrészt megegyezik a tavalyiakéval, de a természeti képek helyére a felkészülési időszak dramatizált képsorai kerültek, vagyis ahogyan az alma, a kenyér, a csirke és a bor a termelőtől a vásárlók kosaraiba jut.

A kreatívokon keresztül a Lidl azt az üzenetet kívánja közvetíteni, hogy a boltok polcaira kizárólag minősített beszállítók, magas minőségű termékei kerülhetnek. A folyamatok leegyszerűsített bemutatását a reklámfilmekben és a nyomtatott anyagok egy részén idén is dolgozóira bízta a Lidl vezetősége, akik egy a rendezővel folytatott casting kör alapján nyerték el a feladatukat.

A filmeket idén is Alex Nemetz rendezte, az operatőr Vajda Péter volt, a fotókat Kaiser Ottó fotóművész készítette, a filmprodukciós munkáért a Carbon Group felelt. Erről egy werkfilm is készült egyébként, mely elérhető itt.

Címkék: lidl carbon group