2016. május 30.

Hosszú Katinka a BioTechUSA arca lett

Szintet lépett Hosszú Katinka, a világ legtöbbet versenyző úszója és a BioTechUSA-val, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő táplálék-kiegészítő gyártójának együttműködése.

A cég közleménye emlékeztet: a két fél 2014 őszén került kapcsolatba egymással, amikor Hosszú Katinka első motivációs könyve, A magyar Iron Lady nem a megszokott módon, könyvesboltokban, hanem a BioTechUSA boltjaiban és webshopjában vált elérhetővé az emberek számára. A könyv megjelenését egy könyvdedikációval egybekötött országos road show kísérte a BioTechUSA boltjaiban, hihetetlen nagy érdeklődés mellett.

Az egy évvel később megjelenő folytatás, az Iron Lady - Az átalakulás esetében már nem volt kérdés, hogy a 27 éves úszónő ezt szintén ugyanezen a módon fogja terjeszteni. Az új könyv megjelenését ismét országos roadshow kísérte, ahol a rajongók hosszú órákat álltak sorban egy aláírásért vagy közös fotóért. Az együttműködést tovább mélyítve a felek piacra dobták a céggel közösen kifejlesztett Iron Series termékcsaládot, amely a széleskörű felhasználásra készült, Iron Meal elnevezésű magas fehérjetartalmú étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában.

Ez a korábban üzleti alapú kooperáció most egy teljesen új szintre lépett, ugyanis a felek egy 5 évre szóló szponzorációs szerződést írtak alá, amelynek értelmében Hosszú Katinka a márka arca lett. A június havi kiemelt termék promóciója kapcsán őt láthatjuk az óriásplakátokon és az ő hangját hallhatjuk a kampányhoz készült rádió szpotokban is.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

3 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.