2013. július 15.

Hulu-fuccs?

Kútba eshet a portál és a mögötte álló üzemeltető eladása, ha igaznak bizonyulnak az ajánlattétellel kapcsolatos értesülések.

Kútba eshet a portál és a mögötte álló üzemeltető eladása, ha igaznak bizonyulnak az ajánlattétellel kapcsolatos értesülések.

A Guardian beszámolója szerint ugyanis jócskán elmaradnak az ajánlatok attól az összegtől, amit a Hulu tulajdonosai vártak. A kínált összegek e szerint egymilliárd dollár körüliek, miközben tavaly a társaságot kétszer ennyire értékelték.

A tulajdonosok – a 21st Century Fox, a Disney és az NBCUniversal – így birtokon belül maradnak, mi több, egy háromnegyed milliárd dolláros tőkefröccsel biztosítja a trió a társaság jövőbeni növekedésének hátterét.

Azaz minden valószínűség szerint befuccsolt a három év alatt immár második értékesítési kísérlet. A Hulu árát azzal állították be 2012-ben, hogy a Providence Equity Partners 200 millióért adta el a nagy hármasnak tíz százalékos részesedését.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.