2012. november 16.

IT-ügyfelet nyert a LewisPR

A PR-en túl felelősségvállalási területen is tanácsot adnak az ügyfélnek.

A PR-en túl felelősségvállalási területen is tanácsot adnak az ügyfélnek.

A LewisPR-t választotta kommunikációs partneréül a nyílt forráskódú vállalati portálszolgáltató Liferay. Az ügynökség a hagyományos és digitális PR-eszközökön túl az ügyfél CSR-programjaihoz is támogatást nyújt. A Liferay 2004-ben indult, és a portálfejlesztések mellett képzéseket, tanácsadást és támogató szolgáltatásokat is biztosít, világszerte több mint 350 szakemberrel és 13 irodával.

“Szerencsés vállalatnak tudhatjuk magunkat, hiszen megalakulásunk óta folyamatosan bővülünk és terjeszkedünk: az elmúlt két évben a vállalat jelentősen nőtt a telekommunikációs, pénzügyi, energia és kormányzati szektorokban a vállalati megoldások területén Közép-Kelet-Európában. A magyarországi iroda bővítésével úgy éreztük, hogy eljött az ideje, hogy kiszélesítsük kommunikációs aktivitásunkat is. Több nagyobb ügynökséget vettünk figyelembe a kiválasztás során, és a LEWIS PR portfóliója, eredményei és referenciái az első perctől meggyőzött minket, hogy erős médiakapcsolataiknak köszönhetően együttműködésünk tovább segítheti a vállalat növekedését" – mondta Steve George, a Liferay Hungary marketing menedzsere.

Címkék: lewis pr tender csr

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)