2016. július 04.

Idén is Superbrands díjas a dm

Idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A dm Kft. hatodszorra nyerte el a díjat, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

A drogéria 2016-ban ismét elnyerte a Superbrands minősítést, a díj fontos elismerése a dm erőfeszítéseinek, amellyel azon dolgozik, hogy vásárlóinak teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtson, miközben folyamatosan egyedi ajánlatokkal teszi különlegessé a vásárlásokat. Minden nap márkák sokasága verseng a fogyasztók figyelméért, a minősítés nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt a vásárlóknak a mindennapi választásához, irányt mutat a döntéshozatalban - áll közleményükben.

Mint írják, a díj nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a márkák szakmai és pénzügyi előszűrése után, a bizottság értékelése 2016-ban is kiegészült a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A dm számára elsődleges a vásárlók elégedettsége, örülünk, amikor egy-egy vásárlói visszajelzéseken alapuló rangos szakmai díj is visszaigazolja törekvéseinket, s egyben további impulzust ad számunkra márkánk fejlesztéséhez – kommentált a közleményben Kanyó Roland, a Magyarországon 255 üzletet működtető dm marketing és PR menedzsere.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.