2016. november 07.

Idén is nemzetközi díjat nyert a Goodwill Communications

Két kategóriában is díjazták munkájukat a független kommunikációs ügynökségeket tömörítő PRGN éves „Best Practice” versenyén.

Rangos nemzetközi kommunikációs szakmai elismerésben részesült a Goodwill Communications. Az elsősorban üzleti és stratégiai kommunikációs ügynökség munkáját két kategóriában is díjazták a világ egyik legnagyobb, független kommunikációs cégeket tömörítő hálózata, a PRGN (Public Relations Global Network) éves díjátadó ünnepségén november 4-én Lisszabonban. A magyar ügynökség a „Digitális kommunikáció” kategóriában első, míg a „Fogyasztói kommunikáció – Szolgáltatások” kategóriában harmadik lett az elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat népszerűsítő integrált médiakampányával – áll a cég közleményében.

A folyamatos szolgáltatásfejlesztésünk egyértelmű elismerésének tekinthetjük a díjat, hiszen az ügynökség az egyik legújabb, leginnovatívabb területen, a Digitális kommunikáció kategóriájában lett első, megelőzve európai és tengerentúli ügynökségeket. Nagyon örülök ennek az eredménynek és gratulálok a kollégáimnak, akiknek az elkötelezett munkája kellett a sikerhez – idézték Kondor Anna, a Goodwill Communications alapítója és ügyvezető partnere szavait.

A PRGN globális kommunikációs ügynökségi hálózat tagjai minden évben kétszer, tavasszal és ősszel találkoznak a szakmai tudásmegosztás és szolgáltatásfejlesztés érdekében. Az őszi találkozó az éves Best Practice verseny jegyében telik, ahol idén 17 kategóriában osztottak díjakat a tagság által a legjobbnak szavazott ügynökségi nevezések között. Az immár 50 ügynökséget tömörítő szervezet tagjai idén összesen 127 projekttel neveztek a különféle kategóriákban a pénzügyi kommunikációtól kezdve a kríziskommunikáción át a közösségi-média megoldásokig.

A Goodwill Communications elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat népszerűsítő integrált médiakampánya a Digitális kommunikáció kategóriában az első helyet közvetlenül az orosz Cros ügynökség és a német Industrie-Contact (IC) AG előtt szerezte meg. Ugyanez a kampány pedig bronzérmes lett a Fogyasztói kommunikáció – Szolgáltatások kategóriában a második helyezett chicago-i LC Williams & Associates és a győztes clevelandi Stevens Strategic Communications pályázata mögött.

Az idei lisszaboni díjkiosztó másik magyar vonatkozású híre, hogy az orosz Cros ügynökség a „Vállalati kommunikáció,” az „Integrált kampányok” és a CSR kategóriában is első helyezést ért el a magyar Richter Gedeont Oroszországban népszerűsítő „Women’s Health Week” (Női Egészséghét) című kampányával. Ezzel egyébként a Cros nyerte a legtöbb első helyezést az idei globális ügynökségi versenyben, holtversenyben a Stevens Strategic Communications-szel, amely szintén három, első helyért járó plakettet vihetett haza - közölték.