2017. május 30.

Idén is sikeres volt a Budapest Nagy Sportágválasztó

Az eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható volt 108 sportág, amely aktív tapasztalást, igazi sportélményt adott, s ezáltal pozitív irányba tudta befolyásolni a sporthoz való hozzáállást,viszonyulást.

A rendezvény fővédnöke, dr. Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkára az alábbi szavakkal köszöntötte a részvevőket, pénteken tíz órakor a rendezvény hivatalos megnyitóján: „Fantasztikus élmény és hálás feladat volt sportért rajongó, a sport iránt érdeklődő gyermekek és fiatalok előtt egy olyan rendezvényt megnyitni, amely a rendszeres testmozgást népszerűsíti immár XX. alkalommal. Kívánom minden résztvevőnek, hogy tapasztalja meg, miben erős, tehetséges és melyik az a sport, amelyik akár egy életen át elkísérheti!”

A Nagy Sportágválasztó huszadik alkalommal bizonyította, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni.
A sportközpontban ezen a hétvégén több mint 21 000 látogató próbálta ki a sportágak valamelyikét, amely a gyakorlatban járulhat hozzá, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres testmozgás. Mint minden alkalommal most is lehetőség volt a példaképekkel, olimpikon, világ és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt adott a gyerekeknek.k

Többek között találkozhattak a látogatók Boronkay Péter, Gasparovics Fanni, Garát Zsombor, Gróf Dávid, Fábián László, Földházi Zsófia, Imre Géza, Juhász Roland, Jung Beáta, Dr. Kiss Gergely, Kiss Tamás, Kövér Márton, Mányoki Attila, Paján Viktor, Péni István, Rippel Ferenc, Rippel Viktor, Simona Staicu, Szilágyi Áron, Stipsicz Bence, Terbócs István, Tobai-Sike Renáta, és Varga Zsolt sportolóinkkal.

A rendezvényt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Coca-Cola Testébresztő, a Renault Budapest, a Decathlon Magyarország, a MOL Új Európa Alapítvány, a Merkapt Épületgépészet, a Szerencsejáték Zrt. és a Fővárosi Vízműveknek támogatta.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

3 órája

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.