A mai napon 14:00 és 18:00 óra között hátrányos helyzetű gyermekcsoportok vehetik birtokba az ötödik kerületi Erzsébet téren található óriáskereket.

Budapest Óriáskereke felajánlásaként, a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében, 1500 meghívott hátrányos helyzetű gyermek utazhat ingyenesen és láthatja Budapest főbb nevezetességeit teljes körpanorámában ezen a délutánon.

2019. december 9-én 10:00-17:00 között és 14-én 10:00-12:00 között érkező meghívott vendégeik a Kézenfogva, az Egyedül Nem Megy, a Down és a Mahájana Alapítványok, a Pethő Intézet, a József Attila Gyermekotthon és a Csalogány Iskola autista gyermekei és gyermeklelkű felnőttjei lesznek.

2018-ban indítottuk el Adventi jótékonysági napunkat, melyet idén bővítettünk és három napon át tartunk. A célunk, hogy minden Magyarországon élő gyermek, aki vágyik rá, felülhessen Budapest Óriáskerekére, azok is akiknek arra nincs más módon lehetőségük, csak ha meghívjuk őket. Cégpolitikánk, hogy sosem mondunk nemet a rászoruló csoportoknak, amikor arra felkérést kapunk, amiből legalább hetente egy érkezik

- mondta el Banka Edina, a Budapest Óriáskerekének ügyvezetője.

Több ezer gyermek mosolya felbecsülhetetlen érték a mai világban, azért jött létre ez az összefogás, hogy egy csodás élményben részesíthessük a hátrányos helyzetű gyermekeket

- tette hozzá Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.