2012. július 06.

Ihletett CIB-ügyfelek

Mi inspirálja Önt ma? - kérdezi ügyfeleitől a bank.

Mi inspirálja Önt ma? - kérdezi ügyfeleitől a bank.

Összességében mintegy hatezer felhasználó csatlakozott eddig a „Live Inspire” versenyhez, amelyet az Intesa Sanpaolo Csoport a magyar leányvállalatával, a CIB Bankkal együtt kezdeményezett, hogy támogassa új termékét, a CIB VISA INSPIRE bankkártyát, amely az Intesa Sanpaolo csoport leánybankjainak több mint 9000 készpénzkiadó automatájából (ATM-ből) biztosít díjmentes készpénzfelvételt 11 külföldi országban. Abból az alkalomból, hogy megszületett az inspiráció első fél kilométere, az Intesa Sanpaolo Csoport egy különleges, beágyazható videót tett közzé a „Live Inspire” verseny hivatalos YouTube csatornáján.

A fotópályázat, amely május elején kezdődött és július 31-ig tart, arra hivatott, hogy online felhasználókat vonjon be egy különleges cél megvalósításába: minden idők leghosszabb bannerét kívánják a kezdeményezők megalkotni a „Mi inspirálja Önt ma?” szlogen jegyében.

A banner sajátos módon mutatja meg, hogy mit éreznek a felhasználók akkor, amikor az Inspirációról van szó. Azok alapján, amit a felhasználók eddig a www.liveinspire.com-ra küldtek, kirajzolódik egy preferencia-sorrend: érdekes például, hogy a természet a legnépszerűbb téma, ezen belül is a napfelkelte és a napnyugta vezetnek, és rögtön utánuk következnek a virágok és a házi kedvencek, majd az emberek, olyan összefüggésben, mint barátság, szerelem és empátia. Szép számmal vannak önarcképek és utazási élmények is a beküldött képek között.

Pár hét maradt már csak a kezdeményezés végéig: a verseny lezárta után egy minősített zsűri választja ki az országonkénti legjobb képet az 5 legtöbb szavazatot kapott kép közül. A verseny mobil eszközökre is épít: az Apple és Android eszközökre ingyenesen letölthető „Live Inspire” alkalmazás segítségével mintegy 1,300 felhasználó töltött fel az inspiráció jegyében elkapott pillanatot a „Live Inspire” bannerre okostelefonján keresztül.

Az Intesa Sanpaolo Csoport gyakorlatilag a semmiből hozta létre az inspiráció híveinek nemzetközi közösségét - kevesebb mint négy hónap alatt több mint 106,000 rajongó jelölte be a kampány Facebook oldalát.

 

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.