2017. május 08.

Ilyen a HB Reavis új arculata

Az új arculatot egy londoni központú kreatív ügynökséggel, a Sectorlighttal szoros együttműködésben tervezték.

A vállalat portfóliójában jelenleg 21 folyamatban lévő projekt szerepel. Az elmúlt években lezajlott jelentős növekedés hatására a HB Reavis a márka megújítása mellett döntött, amely tükrözi a vállalat jövőképét és küldetését.

Az új vállalati arculattal a cél az volt, hogy a márka dinamikusabbá, barátságosabbá váljon, és megszólítsa mind a meglévő, mind pedig az új célcsoportot digitális, közösségi, nyomtatott és egyéb csatornákon egyaránt.

A logó vizuális könnyedsége érzékelteti, hogy a HB Reavis emberközpontú és megközelíthető az ingatlanfejlesztései és a partnereivel való együttműködés során. A színátmenetek, vibrálóan meleg színek a HB Reavis alkotás iránti szenvedélyét jelenítik meg, amely a munkára és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas új terek létrehozását inspirálja. A két folyékonynak látszó forma és szín kombinációja tükrözi a HB Reavisra jellemző vállalkozói szellemet és azt, hogy az itt dolgozók mennyire izgalmasnak találják a munkájukat.

Peter Terpak, a HB Reavis csoport marketing- és kommunikációs igazgatója elmondta: "Azt a megközelítést alkalmaztunk megújult brandünkkel, amely az iparági sztenderdekhez képest sokkal inkább a B2C közönség felé fordul. Szeretnénk ugyanis azokra az emberekre összpontosítani, akik az általunk létrehozott épületeket és tereket használják, vagy a vállalatunknál dolgoznak. Nem csak az volt a célunk, hogy egy új, dinamikus vizuális arculatot hozzunk létre. Arra is szerettük volna felhasználni ezt a lehetőséget, hogy átfogó megközelítéssel a HB Reavis márkaszemélyiségének minden vonását megjelenítsük a belső kommunikációban, a külső partnerekkel, ügyfelekkel és az egész iparággal való együttműködésünk során.”

Nick Cannons, a Sectorlight kreatívigazgatója hozzátette: "Az első, amire felfigyeltünk a HB Reavis esetében, hogy mennyire másként viszonyulnak a dolgokhoz: nemcsak abban a munkában, amit fejlesztőként végeznek, hanem abban is, ahogy csapatként együtt dolgoznak. Igazi közösségi szellem van jelen a vállalatnál, és elhivatottak abban, hogy jobbá tegyék a dolgokat. Számunkra ez volt a kiindulópont, amiből elkezdtük felépíteni a brand útját. El akartuk kerülni a piaci zsargont és egy érzelemtelibb, emberibb vizuális megjelenést és hangnemet szerettünk volna kialakítani, aminek köszönhetően a HB Reavis közvetlenebb benyomást kelt, és szélesebb közönséget szólít meg. A HB Reavis munkatársai szenvedélyesek, feszegetik a hagyományos iparági normákat, és mi ezt akartuk vizuálisan kifejezni a játékos formákkal és vibráló színekkel. Az eredmény egy erős, dinamikus nyelvezet lett, ami számos csatornán képes hatni.”

Növelte működési eredményét a Porsche

1 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.