2012. március 27.

Imázskampány a Szerencsejáték Zrt.-től

A Carbon Group Communication dolgozott a kampányon, amely a 2009-2010-ben megismert imázsfilm folytatása.

A Carbon Group Communication dolgozott a kampányon, amely a 2009-2010-ben megismert imázsfilm folytatása.

Új imázskampánnyal jelentkezett a Szerencsejáték Zrt., melyen a Carbon Group Communication dolgozott. A kampányban Gyurta Dániel és Harcsa Veronika jeleníti meg a cég üzenetét. A mostani kommunikáció a 2009-2010-ben megismert Hiszünk a szerencsében imázsfilm folytatása. Abban a kampányban Kemény Dénes, Rubik Ernő és Koltai Lajos szerepelt.

A kampány filmes elemei 2012 márciusában startoltak, az év során a Szerencsejáték Zrt. főképp minőségi online, outdoor és print felületeken szerepelteti a kreatívokat. A filmes munkálatokban a Stábfilm működött közre, a filmeket Rohonyi Gábor rendezte, a fotókat Nánási Pál készítette.

"A sikerhez vezető út receptje valójában megegyezik a kampány mögött húzódó stratégiai üzenettel, vagyis ha teljes odaadással csinálod azt, amit szeretsz, a szerencse is melléd szegődik. A szereplők kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy társaságunk támogatási céljaival harmonizáló tevékenységeket állítsunk a figyelem középpontjába. Így a sport és a kultúra reprezentánsai kerültek fókuszba, szerethető és a közgondolkodásban kedvezően pozícionált személyiségekre esett a választásunk. A kampányt különlegesen igényes kivitelezése, erős és pontosan körülírt üzenete miatt az első pillanattól kezdve a magunkénak érezzük és szeretjük, bízom benne, hogy a közönség is jól fogadja majd" – nyilatkozta Jánoska Andrea, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályvezetője.