2016. június 30.

Inbound marketing és marketing produktivitás

Az inbound marketing képzés után Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő a marketing produktivitás erősítésére is előkészített egy távoktatási tréninget.

„Rájöttek a marketingesek, hogy az inbound marketing többletmunkával jár, ezért elkezdték vadul számolni a megtérüléseket. Van, aki házon belül több emberrel dolgozik, más cégeknél egy ember koordinál több külsős marketing partnert. Mind a két esetben a költségek elszabadulhatnak, ha szakmailag nem felkészült a csapat” - nyilatkozott portálunknak Damjanovich Nebojsa.

Két megoldás létezik a probléma megoldására.

Az egyik megoldás erősíteni az inbound marketing know-how-t, amire az Inbound Marketing Akadémia távoktatás a válasz. A képzés következő területeket érinti:

  1. Inbound marketing alapok és content marketing - Mi az inbound marketing és miért fontos? Mi a kapcsolat a content marketinggel, SEO-val, közösségi médiával vagy a CRM marketinggel? Mi a különbség a branded és sales fókuszú content között?
  2. Keresőoptimalizálás és PPC technikák - Mik a tévhitek és hogyan kell on-site és off-site SEO-t csinálni? Mik a legfrissebb Google változtatások az algoritmusban és a találati oldalon és ez miért fontos a vállalkozásodnak?
  3. Közösségi média marketing automatizálása - Hol és hogyan érdemes jelen lenni egy cégnek a közösségi médiában? Milyen stratégiák hozhatnak magasabb üzleti eredményeket? Hogyan működik a social marketing automatizálás?
  4. Marketing csali használata - Hogyan tervezz marketing csalit? Milyen eszközökre lesz szükséged kis és nagy cég esetében? Mik a csali-ötletforrások? Miért fontos a buyer persona és a vásárlási ciklus a csali létrehozása során?
  5. Hatékony landing oldal készítése - Milyen megoldások léteznek és kinek milyen megoldás a megfelelő? Miért fontos a mobil landing külön szerkesztése? Hogyan teszteld a landing oldalakat? Mik a best practice technikák?
  6. CTA (Call To Action) készítése - Mi a CTA és miért fontos? Hogyan kell készíteni/készíttetni és mire kell odafigyelni? Hogyan alakítsd buyer personára és vásárlási ciklusra a CTA-t? Hogyan teszteld és optimalizáld a CTA-t?
  7. Leadek generálása után a leadek gondozása, hogy belőlük ügyfél legyen - Értékes leadeket ne küldj azonnal a sales-re! A leadeket gondozni kell és csak akkor továbbítani, amikor elérték a lead scoring (pontozás) megfelelő szintjét. Hogyan? Miért? Mikor? Mivel?
  8. Viselkedés alapú marketing - Mi a viselkedés alapú email marketing és miért ez a leghatékonyabb marketingeszközök egyike? Hogyan kell csinálni? Milyen szoftverekkel lehetséges, mi mennyibe kerül és hogyan üzemeltethető?
  9. Lead management analitikája és A/B tesztelés - Miben különbözik a lead management analitika a Google Analytics számoktól? Hogyan és mivel kell mérni? Mi az A/B teszt, hogyan kell használni email, weboldal és landing oldal esetében?
  10. Inbound marketing kampánymenedzsment - Mi az inbound marketing kampány „blueprintje", avagy a folyamatok leírása az elejétől a végéig, kis és nagy vállalatok esetében.

A másik megoldás: a szakmailag hatékony munkát produktívabbá tenni.

„16 éves tapasztalatom szerint a marketingesek rosszak a marketing produktivitásban, avagy a feladatmenedzsmentben. Emellett nem használják ki a modern technikákat és szoftvereket, amelyek megtöbbszörözhetik a produktivitásukat” - álítja Nebojsa.

Modern produktivitás növelési technikákról van szó a feladat-, email-, okostelefon-, naptár-, önképzés-, kampány-, content- és közösségi média menedzselésére, melyek használatával többet és gyorsabban lehet megvalósítani.

Inbound marketing továbbképzéssel és marketing produktivitás növelésével megoldhatók a fent említett problémák, azaz szakmailag hatékonyabb és produktív munka készülhet.

A képzésekben szereplő technikákat és módszereket millióan használják a világban nap mint nap, tehát nem új, még ki nem próbált módszerek hangzanak el a távoktatásban. Az ismereteket bárki használhatja, aki marketing területen dolgozik, akár kis, akár nagy cégnél.

A két képzést egyszerre 2016. július 31-ig akciósan lehet megrendelni itt: http://senpai.hu/imao-mp

Pr-ügynökséget választott a GLAMI

23 órája

A megbízás magába foglalja a márka sajtóközpontjának létrehozását, üzemeltetését, a márkaismertség növelését, a marketingkommunikáció szakértői támogatását, valamint a pr-aktivitások tervezését és megvalósítását.