2016. szeptember 15.

Indiára épít a LinkedIn

A szubkontinensre egyszerűsített mobil weboldalt készít a szakmai közösségi hálózat.

A LinkedInnek 37 millió felhasználója van Indiában, ami az Egyesült Államok utáni második legnagyobb piacává teszi. Ráadásul az országot erős K+F kapacitásai világszerte fontossá teszik. Viszont a lassú, illetve gyenge internetkapcsolat miatt számos felhasználó csak nehézségek árán fér hozzá az oldalhoz.

Ezért a LinkedIn Bangalore-i központjában kifejlesztették a LinkedIn Lite-ot, ami az eredeti oldalnál négyszer gyorsabban töltődik be és kisebb adatforgalmat is generál. A verzió csak Indiában érhető el, de nem tartják kizártnak, hogy a tapasztalatait más piacokon is hasznosítják majd.

Emellett két új szolgáltatással is erősít a LinkedIn a szubkontinensen: a LinkedIn Placements az indiai nagyvállalatoknál keres álláshelyeket a hallgatók számára, a LinkedIn Starter Pack pedig a helyi startupokat, valamint kis- és középvállalkozásokat segíti.

(Forrás: Warc)

Egy egész hétig ünnepli a gyermeknapot a Magyar Telekom

13 órája

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

18 órája

Június 13-tól a PANAM autósmozi érintésmentes eszközökkel várja a vendégeket a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.