2016. szeptember 15.

Indiára épít a LinkedIn

A szubkontinensre egyszerűsített mobil weboldalt készít a szakmai közösségi hálózat.

A LinkedInnek 37 millió felhasználója van Indiában, ami az Egyesült Államok utáni második legnagyobb piacává teszi. Ráadásul az országot erős K+F kapacitásai világszerte fontossá teszik. Viszont a lassú, illetve gyenge internetkapcsolat miatt számos felhasználó csak nehézségek árán fér hozzá az oldalhoz.

Ezért a LinkedIn Bangalore-i központjában kifejlesztették a LinkedIn Lite-ot, ami az eredeti oldalnál négyszer gyorsabban töltődik be és kisebb adatforgalmat is generál. A verzió csak Indiában érhető el, de nem tartják kizártnak, hogy a tapasztalatait más piacokon is hasznosítják majd.

Emellett két új szolgáltatással is erősít a LinkedIn a szubkontinensen: a LinkedIn Placements az indiai nagyvállalatoknál keres álláshelyeket a hallgatók számára, a LinkedIn Starter Pack pedig a helyi startupokat, valamint kis- és középvállalkozásokat segíti.

(Forrás: Warc)

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.