2017. január 03.

Indul Az ördögűző a FOX műsorán

A kultikus film alapján készült sorozat az eredeti alkotáshoz hasonlóan rémisztő és emlékezetes pillanatokat ígér.

Az 1973-ban bemutatott Az ördögűző című horrorfilmet minden idők legijesztőbb filmes alkotásai között tartják számon. A sorozat ugyanabban a világban játszódik, mint a film, csak évtizedekkel később, amikor egy újabb gonosz érkezik a világra, és a Rance család mindennapjait teszi pokollá.

A sorozat visszautal az eredeti filmre, ugyanakkor nem annak történetét dolgozza fel. „Nem akartuk felülírni a filmet, sem annak sikerével visszaélni. Arra törekedtünk, hogy hangulatában hasonlót nyújtsunk, és szerintem egyes jeleneteiben a sorozat még talán rémisztőbb is lett. Amikor megkaptam a forgatókönyvet, többször azt gondoltam, „Úristen, ez szörnyen félelmetes lesz”. De ha ilyen műsort csinálunk, akkor ezeket be kell vállalni. Komolyan kell vegyük a műfajt” – nyilatkozta az Oscar- és Golden Globe-díjas Geena Davis, aki az édesanyát, Angela Rance-t alakítja.

Az ördögűző január 3-tól keddenként 22 órakor látható a FOX műsorán.

Címkék: film fox sorozat

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

11 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

11 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.