2017. január 03.

Indul Az ördögűző a FOX műsorán

A kultikus film alapján készült sorozat az eredeti alkotáshoz hasonlóan rémisztő és emlékezetes pillanatokat ígér.

Az 1973-ban bemutatott Az ördögűző című horrorfilmet minden idők legijesztőbb filmes alkotásai között tartják számon. A sorozat ugyanabban a világban játszódik, mint a film, csak évtizedekkel később, amikor egy újabb gonosz érkezik a világra, és a Rance család mindennapjait teszi pokollá.

A sorozat visszautal az eredeti filmre, ugyanakkor nem annak történetét dolgozza fel. „Nem akartuk felülírni a filmet, sem annak sikerével visszaélni. Arra törekedtünk, hogy hangulatában hasonlót nyújtsunk, és szerintem egyes jeleneteiben a sorozat még talán rémisztőbb is lett. Amikor megkaptam a forgatókönyvet, többször azt gondoltam, „Úristen, ez szörnyen félelmetes lesz”. De ha ilyen műsort csinálunk, akkor ezeket be kell vállalni. Komolyan kell vegyük a műfajt” – nyilatkozta az Oscar- és Golden Globe-díjas Geena Davis, aki az édesanyát, Angela Rance-t alakítja.

Az ördögűző január 3-tól keddenként 22 órakor látható a FOX műsorán.

Címkék: film fox sorozat

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.