2016. július 14.

Indul Bede Róbert új főzőműsora a TV Paprikán

A mesterszakács 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk. Július 16-án indul a „Bede Róbert mesterfogásai” című, saját gyártású sorozat.

A „Bede Róbert mesterfogásai” epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani. Történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogások titkaival szolgál a rendszeresen főzők, és azok számára is, akik csak néha-néha kirándulnak ételkészítési szándékkal a konyhába.

A „Bede Róbert mesterfogásai” című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak, majd képernyőre tűztek. A 16 részes sorozat július 16-tól minden hétvégén 16 órakor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

13 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

13 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.