2016. július 14.

Indul Bede Róbert új főzőműsora a TV Paprikán

A mesterszakács 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk. Július 16-án indul a „Bede Róbert mesterfogásai” című, saját gyártású sorozat.

A „Bede Róbert mesterfogásai” epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani. Történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogások titkaival szolgál a rendszeresen főzők, és azok számára is, akik csak néha-néha kirándulnak ételkészítési szándékkal a konyhába.

A „Bede Róbert mesterfogásai” című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak, majd képernyőre tűztek. A 16 részes sorozat július 16-tól minden hétvégén 16 órakor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.